Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с отпотяването на стъклата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблеми с отпотяването на стъклата

Здравейте Алфисти,
    чувал ли някой за мазило за прозорците, с което те не се изпотяват толкова много. Проблема ми е, че ми се отпотява само половината преден прозорец и с парцалчето ...
    Благодаря
    Alfa 145 2,0TD 98

ако не си си сменял филтъра на климатика след смяната му ще има частично подобрение
    а иначе като цяло тея коли нямат кой знае какво проветрение на купето
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Аko ти е изправна охладителната(отоплителната) система и не си ходил скоро на автомивка вътрешно почистване и нямаш течове в купето този проблем не би трябвало да го има при мен го няма.
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Ми аз имам такова мазило само че ми седи в багажника без да съм го ползвал от миналата година,незнам дали е ефикасно.Но колегите са прави че е необходимо да са ти чисти джамовете и ако не ти е спукан радиатора на парното не би трябвало да имаш проблем.
        146 JTD-2000г.
        Punto 1.2

Comment

С климатика си е най-ефикасно. Суши за секунди
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

С читав филтър не би трябвало да имаш проблем със запотяването, единствено задните се потят, но след като поработи известно време ги продухва и тях.
            Смени го този филтър на климатика, препоръчвам ти марелски с активни въглени. Много съм доволен от него, като карам зад икарус не мирише грам вътре.
            А иначе препарата против изпотяване е на Sonax, но замазва прозореца и през нощта дразни. За мотористи е идеален, не се запотява стъклото на каската, но за кола според мен не е.
            Последен вариант - караш на климатик.
            sigpicex
            147Q2
            300bhp/606nm
            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
              ако не си си сменял филтъра на климатика след смяната му ще има частично подобрение
              а иначе като цяло тея коли нямат кой знае какво проветрение на купето
              дам и аз съм на това мнение, иначе, като дадаеш да духа на 1 нямам проблеми нито с предното стъкло, нито с двете странични
              sigpic
              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
              0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                С климатика си е най-ефикасно. Суши за секунди
                Ако говориш за оная екстра "джамове max.", то за мен това е най-якото нещо в тая кола. Верно за секунди отпотява независимо студено ли е, топло ли е, какво ли е. Ама само климатрониците я имат.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                  Ако говориш за оная екстра "джамове max.", то за мен това е най-якото нещо в тая кола. Верно за секунди отпотява независимо студено ли е, топло ли е, какво ли е. Ама само климатрониците я имат.
                  Наистина таз екстра е СУПЕР
                  Топло духа и някой път чак ме изпотява,но почиства джамовете за 10 секунди
                  Alfa Romeo 146 1,9JTD /2000/

Comment

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                    Смени го този филтър на климатика, препоръчвам ти марелски с активни въглени. Много съм доволен от него, като карам зад икарус не мирише грам вътре.
                    тва не мога да го повярвам.
                    ако си на вътрешен въздух да ама иначе ...
                    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                      Е става и с обикновен климатик бре,на топло пускаш климата и става са 5 сек.
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                      X